Για να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.

Θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο. Φροντίζουμε το περιβάλλον, τους συνεργάτες και όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη από βοήθεια. Έτσι, μπορούμε και κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια.


Πώς συνεισφέρουμε στην κοινωνία;

Δωρεά με κουβέρτες βαρύτητας

Όλοι αξίζουν καλύτερο ύπνο. Σε συνεργασία με την Ένωση "Μαζί για το Παιδί" δωρίζουμε σε ιδρύματα και κέντρα ειδικών ατόμων 1 κουβέρτα για κάθε 10 που πουλάμε, για να κάνουμε τη ζωή ενός ατόμου με αναπηρία λίγο καλύτερη.

Ηθικά εργοστάσια

Χτίζουμε δυνατές, μακροχρόνιες σχέσεις με κορυφαία εργοστάσια σε όλο τον κόσμο και διεξάξουμε τακτικούς ελέγχους για να διασφαλίσουμε ότι χρησιμοποιούνται οι πλέον ασφαλείς, νόμιμες, ανθρώπινες και ηθικές πρακτικές παραγωγής των προϊόντων μας.

Επενδύουμε στους ανθρώπους μας

Παραμερίζουμε οποιονδήποτε ενδιάμεσο κρίκο της εφοδιαστικής αλυσίδας και επικεντρωνόμαστε μόνο στους πελάτες μας. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγουμε τα υψηλά κόστη του λιανικού εμπορίου και τα φανταχτερά showrooms και μένουμε στην ουσία: επενδύουμε στους ανθρώπους μας για να δημιουργούμε καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα ύπνου και να προσφέρουμε κορυφαία εμπειρία online αγορών.