Γεια. Είμαστε η Prosleep,
η ελληνική εταιρεία
ύπνου και ευεξίας.

Γεια. Είμαστε η Prosleep,
η ελληνική εταιρεία
ύπνου και ευεξίας.

O ύπνος είναι μια κρυφή υπερδύναμη.

Έχουμε ξοδέψει πολλά χρόνια μελετώντας τη μαγεία και την επιστήμη του ύπνου. Όσο περισσότερα μαθαίνουμε, τόσο περισσότερο γινόμαστε σίγουροι: Ο καλός ύπνος μπορεί να αλλάξει τα πάντα.

Μας κάνει πιο φιλικούς, πιο γρήγορους, πιο έξυπνους, μας κάνει πιο τρυφερούς με τους συνανθρώπους μας. Αν κοιμόμασταν όλοι σωστά, ο κόσμος μας θα ήταν σίγουρα καλύτερος.

Οπότε ονειρευτήκαμε κάτι μεγάλο...

Ονειρευτήκαμε να δημιουργήσουμε καινοτόμα και απολύτως φυσικά προϊόντα ύπνου που να σε βοηθήσουν να εκφράζεις καθημερινά τον καλύτερό σου εαυτό. Το ταξίδι μας ξεκίνησε το 2020 με το πρώτο μας προϊόν, την Prosleep Gravity, την πρώτη ελληνική κουβέρτα βαρύτητας. 

Θέτουμε νέα standards σε μια "κουρασμένη" αγορά

Τις ώρες που δεν κοιμόμαστε σχεδιάζουμε και δημιουργούμε προϊόντα ύπνου βασισμένα στην επιστήμη και στις πραγματικές ανάγκες των πελατών μας. Αξιοποιούμε την τεχνολογία για να μπορείς να έχεις μια μοναδική εμπειρία online αγορών.

Έχουμε εμμονή με την εξυπηρέτηση

Οι αγορές online πρέπει να είναι άνετες και ασφαλείς. Μάς νοιάζει να εξυπηρετηθείς γρήγορα, γι'αυτό είμαστε άμεσα διαθέσιμοι, σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας. Μάς νοιάζει να νιώθεις ασφάλεια, γι'αυτό σου δίνουμε 30 ημέρες με δικαίωμα επιστροφής χρημάτων. Γενικά, μάς νοιάζουν οι πελάτες μας και δεν χάνουμε ευκαιρία να το αποδεικνύουμε.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Χάνουμε τον ύπνο μας όταν δεν κοιμάσαι καλά.

Είναι απλό. Η αποστολή μας είναι να σε βοηθήσουμε να κοιμάσαι σαν "πρωταθλητής".

Φυσικά βοηθήματα ύπνου

Ο ύπνος κάτω από μια βαριά κουβέρτα είναι αποδεδειγμένα καλύτερος. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε φυσικά και ωφέλιμα προϊόντα ύπνου που θα κάνουν τη ζωή σου πιο ισορροπημένη.

Πρώτα η επιστήμη

Ο ύπνος και η ευεξία βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας, γι'αυτό βασιζόμαστε πάντα σε επιστημονικές λύσεις που να μπορούν να σου προσφέρουν ασφαλή και εγγυημένα αποτελέσματα.

Προσωπική φροντίδα

Ζούμε σε μια θορυβώδη κοινωνία γεμάτη περισπάσεις και είναι δύσκολο να εστιάσουμε στον εαυτό μας. Είμαστε εδώ για σιγουρευτούμε ότι φροντίζεις τον εαυτό σου -φυσικά και πνευματικά- όπως του αξίζει.