Επιστροφές

Καταλαβαίνουμε ότι η αγορά ενός προϊόντος με αποκλειστικά online διαδικασίες μπορεί να δημιουργήσει στον καταναλωτή αισθήματα δισταγμού και ανησυχίας. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Prosleep δίνουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε ή να επιστρέψειτε το προϊόν που αγοράσατε εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Θέλουμε να αγοράσετε με απόλυτη αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας πως ό,τι κι αν συμβεί, είστε 100% καλυμμένοι.  

Πως γίνονται οι αλλαγές προϊόντων;

Αφού κάνετε το αίτημα αλλαγής μέσω email στη διεύθυνση hello@prosleep.gr, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα νέο προϊόν αντί να λάβετε επιστροφή χρημάτων.

Οι προϋποθέσεις για να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε με κάποιο άλλο είναι:

  1. Να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει μπει στο πλυντήριο.
  2. Να είναι καθαρό, χωρίς φθορές, λεκέδες, τρίχες από κατοικίδια και άλλα σημάδια χρήσης.
  3. Να βρίσκεται στον σάκο φύλαξης, όπως το παραλάβατε.
  4. Να είναι αποθηκευμένο μαζί με το σάκο φύλαξης σε χαρτοκιβώτιο ή κάποια άλλη συσκευασία ώστε να αποφευχθεί η φθορά του σάκου φύλαξης κατά τη διάρκεια της μετακίνησης.

Τα προϊόντα που δεν τηρούν τις παραπάνω προδιαγραφές, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά για αλλαγή.  

Σε περίπτωση που θέλετε να ανταλλάξετε τη κουβέρτα βαρύτητας με μια ελαφρύτερη ή βαρύτερη της ίδιας κατηγορίας, τότε αφαιρείτε και κρατάτε το κάλυμμα της και στέλνετε για αλλαγή μόνο το εσωτερικό της κουβέρτας.

Το νέο προϊόν θα αποσταλεί αφού παραλάβουμε και επιθεωρήσουμε το παλιό. Εάν υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ του νέου είδους και της αρχικής αγοράς, θα χρειαστεί να καταθέσετε το υπόλοιπο ποσό ή θα γίνει η υπόλοιπη επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας μόλις φτάσει η επιστροφή σε εμάς.

Είναι δωρεάν οι αλλαγές προϊόντων;

Το κόστος αλλαγής προϊόντων είναι δωρεάν και αφορά όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Εξαιρούνται οι αλλαγές από Κύπρο. 

Πως γίνονται οι επιστροφές προϊόντων;

Μπορείτε να κάνετε αίτημα επιστροφής του προϊόντος στο hello@prosleep.gr. εντός 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής.

Οι προϋποθέσεις για να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας είναι:

  1. Να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και να μην έχει μπει στο πλυντήριο.
  2. Να είναι καθαρό, χωρίς φθορές, λεκέδες, τρίχες από κατοικίδια και άλλα σημάδια χρήσης.
  3. Να βρίσκεται στον σάκο φύλαξης, όπως το παραλάβατε.
  4. Να είναι αποθηκευμένο μαζί με τον σάκο φύλαξης σε χαρτοκιβώτιο ή κάποια άλλη συσκευασία ώστε να αποφευχθεί η φθορά του σάκου φύλαξης κατά τη διάρκεια της μετακίνησης.

Τα προϊόντα που δεν τηρούν τις παραπάνω προδιαγραφές, δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά για επιστροφή χρημάτων. 

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί το προϊόν, αν τηρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας παρέχετε. Τα έξοδα αποστολής που ενδεχομένως να πληρώσατε κατά την αγορά σας, δεν επιστρέφονται.

Είναι δωρεάν οι επιστροφές προϊόντων;

Οι επιστροφές των προϊόντων δεν είναι δωρεάν, καθώς παρακρατούνται €15 από το αρχικό ποσό της αγοράς σας. Η χρέωση αυτή μας βοηθάει να καλύψουμε τα έξοδα αποστολής, επιθεώρησης και επεξεργασίας των προϊόντων πίσω στις εγκαταστάσεις μας.