Καταλαβαίνουμε ότι η αγορά ενός προϊόντος με αποκλειστικά online διαδικασίες μπορεί να δημιουργήσει στον καταναλωτή αισθήματα δισταγμού και ανησυχίας. Αυτός είναι και ο λόγος που στην Prosleep δίνουμε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε ή να επιστρέψειτε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Θέλουμε να αγοράσετε με απόλυτη αυτοπεποίθηση γνωρίζοντας πως ότι και αν συμβεί, είστε 100% καλυμμένοι.  

Πως γίνονται οι αλλαγές;

Αφού κάνετε το αίτημα αλλαγής μέσω email στη διεύθυνση support@prosleep.gr, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε ένα νέο προϊόν αντί να λάβετε επιστροφή χρημάτων. Προϋπόθεση για την αλλαγή του πρώτου προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική κατάσταση που το παραλάβατε και να βρίσκεται στη συσκευασία του. Σε περίπτωση που θέλετε να ανταλλάξετε τη κουβέρτα βαρύτητας με μια ελαφρύτερη ή βαρύτερη της ίδιας κατηγορίας, τότε μπορείτε να κρατήσετε το κάλυμμα της και να στείλετε για αλλαγή μόνο το εσωτερικό της κουβέρτας.

Το νέο προϊόν θα αποσταλεί αφού παραλάβουμε και επιθεωρήσουμε το παλιό. Εάν υπάρχει διαφορά τιμής μεταξύ του νέου είδους και της αρχικής αγοράς, θα χρειαστεί να κάνετε κατάθεση στο iban GR16 0172 0760 0050 7610 6922 181 (τρ. Πειραιώς) το υπόλοιπο ποσό ή θα γίνει η υπόλοιπη επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας μόλις φτάσει η επιστροφή σε εμάς. Το κόστος ανταλλαγής είναι δωρεάν στις περιοχές εντός Αττικής, ενώ για τις περιοχές εκτός Αττικής ο πελάτης χρεώνεται 10€. 

Πως γίνονται οι επιστροφές;

Μπορείτε να κάνετε αίτημα επιστροφής του προϊόντος στο support@prosleep.gr. εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Οι προϋποθέσεις για να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να λάβετε πίσω τα χρήματά σας είναι:

  1. Να έχετε κρατήσει την απόδειξη πληρωμής.
  2. Το προϊόν να βρίσκεται άθικτο στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. 

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ή μέσω email για την εξέλιξη της επιστροφής των χρημάτων σας. Τα έξοδα αποστολής που ενδεχομένως να πληρώσατε κατά την αγορά σας, δεν επιστρέφονται.

Όσον αφορά τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος πίσω στις εγκαταστάσεις μας είναι €10 και θα αφαιρεθούν από το αρχικό ποσό της αγοράς σας. Αν επιλέξετε να μεταφέρετε οι ίδιοι το προϊόν πίσω στις εγκαταστάσεις μας, τότε τα έξοδα επιστροφής είναι δωρεάν. 

Ποιο είναι το κόστος των εξόδων αποστολής για τις επιστροφές προϊόντων;

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος πίσω στις εγκαταστάσεις μας είναι €10 και θα αφαιρεθούν από το αρχικό ποσό της αγοράς σας. Αν επιλέξετε να μεταφέρετε οι ίδιοι το προϊόν πίσω στις εγκαταστάσεις μας, τότε τα έξοδα επιστροφής είναι δωρεάν. 

Παράγγειλε την Prosleep Gravity!